DAGOPVANG

Bij De Meerpaal bieden we dagopvang en -ondersteuning aan voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel en personen met een mentale en/of meervoudige handicap. Zij worden ’s ochtends verwacht om hun dag door te brengen in De Meerpaal en slapen nadien ook weer thuis.

Individuele of groeps­activiteiten

Wij werken niet met leefgroepen, omdat wij geloven in zorg op maat. Iedere mens is anders, en heeft een eigen persoonlijke dagindeling nodig. Daarom stellen wij ook iedereen voor de keuze of ze graag wensen deel te nemen aan groepsactiviteiten of niet.

Wat houden deze groepsactiviteiten zoal in? Dit kan gaan van gezelschapsspelletjes spelen, tot knutselen of koken. Het merendeel van onze bewoners geniet er echter enorm van om een uitstapje te doen. Wekelijks trekt de groep naar de markt en bij een zalig weertje kan een terrasje uiteraard niet ontbreken. Maar ook een uitje naar de kinderboerderij, fietsen, wandelen, een museumbezoek of een boottochtje staan af en toe op het programma. Bij onze activiteiten op maat wensen wij ten volle dat de bewoners zoveel mogelijk deelnemen aan de samenleving.

Een dag in De Meerpaal

  • 10 u. start van de activiteiten
  • 12 u. dagvers bereid middageten
  • 14 u. hervatten activiteiten
  • 17 u. einde van de activiteiten

Wenst u meer informatie omtrent onze dag­onder­steuning?

Contacteer ons